Puheenjohtajan katsaus menneeseen ja tulevaan.

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uncategorized

” Kiitän luottamuksesta jatkaa yhdistyksen puheenjohtajana. Takana on nyt kolme vuotta vapaaehtoistyön korkeakoulua, sen kaikkinekiemuroineen ja liikkuvine osineen; ensimmäinen vuosi meni opetellessa, toinen harmitellessa ja viime kesä vihdoin onnistuen, tosin henkisesti raskaassa koronan varjossa.
Kesää 2022 kohden suuntaamme luottavaisin ja valoisin mielin, eihän tämä tilanne voi loputtomiin jatkua…Viime kesän palautteiden sekä tavoitteemme mukaisesti, tulossa on jälleen korkeatasoinen näytelmä Mäntyrantaan. Se on nyt kohdennettu perheille – tavoitteena ilo ja riemu, pastellinsävyinen positiivisuus ja yhteisöllisyys ja uskon että vaarit ja mummotkin tykkää. Taustalla on vahvaa ammattitaitoa ja luotan, että näyttelijävalinnatkin osuvat kohdilleen, ne suoritetaan 15.1. Semppiksellä.
Meillä on hyvä, monipuolinen porukka kasassa ja kaikkien vahvuudet ovat kullanarvoisia. Tärkeintä on toistemme kunnioittaminen ja tukeminen. Tervetuloa mukaan porukkaan.”

Jäsenmaksu pysyy 10 eurossa ja kaikkia toiminnassa mukana olevia toivotaan liittyvän jäseneksi maksamalla Siilinjärven Teatterin tilille FI46 4786 1020 0307 48 Viestikohtaan Jäsenmaksu 2022, oma nimi ja s-postiosoite. Tiedotteet tulevat sähköpostin kautta.

Syyskokousvalintoja
Siilinjärven Teatteri ry:n puheenjohtaja Merja Oksman.
Hallituksen jäsenet 2022:
Ismo Rautiainen, Markku Jäntti, Tuula Nuutinen,
Titta Kilpeläinen, Kalle Kokotti, Maija Rissanen
Varajäsenet:
Tuija Rautiainen ja Mika Tanskanen.
Kunniajäseninä hallituksessa puhe- ja läsnäolo-oikeudella
Ulla Antikainen ja Juhani Heiskanen.
Toiminnantarkastajaksi valittiin Pentti Mononen sekä
varatoiminnantarkastajaksi Vesa-Pekka Lehto