Puheenjohtajan katsaus menneeseen kesään

Siilinjärven Teatterin Mäntyrannan kesä 2020 on ollut poikkeuksellinen, kuten monissa muissakin kulttuuritapahtumissa kautta maan.

Muutamia yleisötapahtumia ja yksittäisiä kokouksia on kuitenkin pidetty kuten Teatterin ja SiiMan järjestämät yhteislaulutilaisuudet, Kuvataideyhdistyksen kuvataidepäivä, suosittu takakontti – vilttikirppis, SPR:n perheilta sekä Siilinjärven kunnan ja seurakunnan yhteinen ulkoilmamessu. Teatterille tukea- konsertti järjestettiin Salmin Salissa.

Ensi kesän näytelmän Kaikki oikein mainosilmapalloja on aktiivisesti jaettu kahdessa iltatoritapahtumassa sekä SiiPen pelissä. Torilavalla on nähty pienet näytteet Viisi Naista Kappelissa 2020 talvinäytelmästämme, jonka esitysmahdollisuutta Salmin Salissa lokakuun loppupuolella nyt jännitämme. Samoin mietityttää, milloin ja missä syyskokouksen järjestäminen lokakuussa onnistuu. Seuraile ilmoittelua.

Kesä on painottunut uuden kahvioterassin rakentamiseen, jonka valmistumisesta suuri kiitos uutteralle ja ammattitaitoiselle talkooporukalle. Kiitos kuuluu myös Jättipotin nuorille yrittäjille Idalle ja Severille yhteistyöstä, samoin Siilinjärven kunnan kulttuuritoimen Tuula Pärnäselle ja SavoPrintin Jarkko Pitkäselle.

Alueella alkukesän häiriökäyttäytyminen on vähentynyt tehostetun vartioinnin ja valvontakameroiden myötä. Ohikulkijoilla on ollut myös kiitettävää rohkeutta ilmoittaa havainnoistaan.

Mäntyranta hiljenee nyt pikkuhiljaa odottamaan, toivottavasti koronavapaata kesää 2021, jolloin toivotamme kaikki kesäteatterin ystävät sankoin joukoin tervetulleeksi katsomoon.

Myös uudet jäsenet ovat aina tervetulleita joukkoomme.

Syysterveisin,

pj. Merja

Vastaa